het installatiebedrijf uit Ophasselt dat alle werken in eigen beheer van A tot Z zelf uitvoert !!!
Warmtepompen Haaltert
KLIMAATREGELING
     
  WARMTEPOMPEN
     
    lucht/water
    grond/water
    water/water
    voor zwembaden
     
  SANITAIRWATER
WARMTEPOMPEN
     
  VLOERVERWARMING
     
  ACCUMULATIE
     
       
ELEKTRICITEITSWERKEN LUCHTBEHANDELING ZONNEPANELEN DIENSTEN CONTACT
     
 
    LUCHT / WATER WARMTEPOMP
 
     
   

De buitenlucht als energiebron gebruiken Het hele jaar door gebruiken lucht/water-warmtepompen van Dimplex een energiebron die ze niet eerst hoeven te ontsluiten. Ze gebruiken gratis de hen omgevende buitenlucht als energiebron – uiterst efficiënt en krachtig van +35 °C tot –25 °C. Lucht/water-warmtepompen van Dimplex hebben hun warmtebronsysteem al ingebouwd. En omdat lucht overal in een onbeperkte hoeveelheid ter beschikking staat, zijn de constructieve kosten voor de ontsluiting gering.    LUCHT / WATER WARMTEPOMP
voor plaatsing buiten
     
    Lucht/water-warmtepompen vormen een koud verwarmingsmedium en kunnen zonder enig bezwaar ook in de openlucht geplaatst worden. Van een poederlaag voorziene platen beschermen de Dimplex-warmtepomp rondom tegen regen en sneeuw. Redundante vorstbeveiligingsfuncties houden de warmtepomp ook bij ijskoude buitentemperaturen altijd bedrijfsklaar. Uw voordeel: De warmtebron hoeft niet eerst via luchtkanalen naar de warmtepomp geleid te worden. De lucht/water-warmtepomp voor installatie buiten zuigt de lucht direct met de fluisterstille axiale ventilator aan. Het luchtgeluid evenals het structuurgeluid is bij plaatsing in de tuin onovertroffen zacht.


    LUCHT / WATER WARMTEPOMP
voor plaatsing binnen
     
   

Dimplex lucht/water-warmtepompen passen in haast iedere kelderruimte. De richtinggevende techniek overtuigt door een buitengewoon hoge energie-efficiëntie in combinatie met een minimaal benodigde ruimte en een geringe geluidsemissie. De luchtgeleiding loopt via speciale luchtkanalen resp. luchtkanaalslangensets. 


 
 
webdesign
by ICTdesign